Handelsbetingelser hos MagnuTron ApS

Produktinformation
Hos MagnuTron oplyser vi de væsentlige egenskaber som udgør vores produkter. Hvis man ønsker mere information kan man kontakte os via mail (info@magnutron.dk), eller producentens hjemmeside. Alle vores produkter opdateres løbende for at følge med i markedet, vær derfor opmærksom på produktets specifikationer inden du køber.

Priser
På samme måde som vores produkter opdateres, bliver vores priser også ændret og tilpasset markedet. Vær derfor opmærksom inden du bestiller, hvis prisen ikke stemmer overens. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling
Præsentation af varer sammen med en pris hos MagnuTron er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra MagnuTron udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til MagnuTron om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og MagnuTron er først indgået, når MagnuTron ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra MagnuTron.

MagnuTron ApS forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

Levering
Leveringstiden på ordren er bestemt af den givende leveringstid, som er beskrevet på produktsiden. Vores leveringstid er max 5-6 arbejdsdage, med mindre andet er nævnt. Tidsrammen for bestilling inde for en hverdag afslutter kl 12:00. Alle pakker bliver sendt via GLS eller leveret af en af MagnuTrons medarbejdere og koster 250 kr. Du har mulighed for gratis afhentning ved at MagnuTrons kontorer/værksteder. 

VIGTIGT: I denne periode (Q1 2018) har vi oplevet ekstrem mangel på grafikkort grundet crypto-mining. Derfor kan leveringstiden øges med helt op til 18 hverdage.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation
Alle køb hos MagnuTron er dækket af 2 års reklamationsret, hvilket betyder at man enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamation og garanti kan ses her. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Reklamationsretten dækker ikke fejl på produktet som skyldes installeret tredjepartssoftware. Test derfor altid om fejlen kan skyldes programmer, drivers, eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. MagnuTron tester alle maskiner ved at genskabe den oprindelige konfiguration på dem. Hvis de derefter testes fejlfri, vil det udløse et testgebyr på 500 kr inkl. moms. Hvis vi derimod finder en fejl, dækker vi prisen på tilbageforsendelsen af det givne produkt, som ellers bliver dækket af kunden.

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
MagnuTron.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for MagnuTron.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og MagnuTron.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til MagnuTron’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som, følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for MagnuTron's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lign.

MagnuTron afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret
Hvis køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler MagnuTron det modtagne beløb ved modtagelse af produkt i ubrugt og ubeskadiget stand. MagnuTron vil dog ikke returnere ydelsesprodukter, som fx byggegebyr. Køber har 14 dage fra indmeldt oprettelse af rettursag (dette gøres ved at skrive til support@magnutron.dk), til at sende pakken på egen regning.

Varer der på efterkrav, nægter vi at modtage. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakkedistributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen, og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark. Kunden skal selv betale for forsendelsen ved brug af fortrydelsesret.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Fortrolighedspolitik
MagnuTron forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.


Hjemmesiden www.magnutron.dk drives af firmaet:

MagnuTron ApS - CVR nr: 37930385

TELEFON +4529114002, Statholdervej 12 2TV, 2400, KBH NV


Forbehold for ændringer

MagnuTron forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links
NETS www.nets.eu
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dkDenne side er senest opdateret 24/05/2018